emporiaTIME er mobiltelefonen som pensionister vil elske!

Man prøver til det sidste at beholde den ”gamle” mobiltelefon, men der kommer et tidspunkt, hvor mobiltelefonen skal skiftes ud. Nu kommer så det store spørgsmål – Hvad findes på markedet af mobiltelefoner til pensionister? Hvad er det man går efter? Er det en mobiltelefon med store taster? Er det en mobiltelefon med stort tydeligt display? Er det en mobiltelefon med høj lydstyrke? Er det en mobiltelefon, som kan SMS’e? Findes der en mobiltelefon til pensionister, som har store taster, stort tydeligt display, høj lydstyrke og som også kan SMS’e, men som er eksklusivt udarbejdet og samtidig fiks og handy?
Ja, der findes en mobiltelefon til pensionister, som har alle disse funktioner.
Navnet er: emporiaTIME
EmporiaTIME er udviklet af den østrigske virksomhed Emporia Telecom. Emporia Telecom har netop under udviklingen af emporiaTIME lagt vægt på eksklusivt design og brugervenlighed.
Denne mobiltelefon til pensionister emporiaTIME er meget nem at ibrugtage. Med knapper på siderne af mobiltelefonen bruges de daglige funktioner. Dvs. tænde og slukke er en knap på siden. Tastatur lås er en knap på siden. SMS er en knap på siden, så en masse besværlige menuer undgås. Og ikke mindst stilles vækkeur på en knap på siden af mobiltelefonen. Vækkeuret kan også bruges, hvis man skal huske noget til en bestemt tid. Den sidste knap er lommelygte med et kraftigt lys.
EmporiaTIME er udarbejdet i flot rise frit aluminium med en klap foran tastaturet. Det er ikke nødvendigt at åbne klappen foran tastaturet, hvis der blot skal bladres i mobiltelefonens telefonbogen og ringes op. Når klappen er åbnet på emporiaTIME, er der mulighed for at skrive 5 navne og eget telefonnummer på bagsiden af klappen. Disse 5 navne er top5, det vil sige de 5 personer som man ringer mest til. De 5 numre kan kodes ind så de ligget under nummertasterne 1-5. Tryk på tast 1 og emporiaTIME ringer op. Med knapperne på siden af telefonen og top5 listen har man en enkelt, brugervenlig og eksklusiv mobiltelefon til pensionister.