Emporia Time klap mobiltelefon til ældre

Emporia Time klap mobiltelefon til ældre er nyttig, fordi den har nogle meget gode grundlæggende funktioner. Emporia TIME klap mobiltelefon til ældre, har en hård metal klap foran nummertasterne. Emporia TIME har plads til100 smser i sin hukommelse. Denne mobiltelefon til ældre har en håndfri højttaler til samtale, der kan være en velsignelse for de ældre såvel som unge.
emporia TIME klap mobiltelefonen har store knapper, og viser tastaturet tydeligt. Der ingen små knapper, der er alt for små til at håndtere. Den er mulig at benytte emporia TIME klap mobiltelefonen sammen med høreapparater fordi mobiltelefonen har en speciel højttaler som er god sammen med brug af høreapparat. Denne funktion er så enestående, at ældre og mennesker med nedsat hørelse, som bruger høreapparat også kan deltage i brugen af mobil kommunikation. Emporia TIME mobiltelefonen med klap har et high-end elegant aluminium finish.

emporia TIME klap mobiltelefonen til ældre har en lommelygte og kan hjælpe med lys under til eksempelvis at finde nøglehullet.

emporia klap mobiltelefonen til ældre er en dualband GSM 900/1800 eller GSM 850/1900 mobiltelefon.
I telefonbogen er der plads til 200 poster, hvilket betyder at du nu kan gemme rigtigt meget. Batteriet er Li-ion 3.7V 1200 m Ah med en standby tid på op til 180 timer. Det giver mulighed for taletid på over 130 minutter.

emporia TIME mobiltelefonen med klap har en god størrelse og måler 125 af 54 af 17 mm som passer fint i din håndflade. Mobiltelefonen har en intern antenne og et baggrundsbelyst tastatur, som gør mobiltelefonen nem at bruge i mørke.
Denne mobiltelefon til ældre har en tastatur lås på siden af mobiltelefonen. mobiltelefonen vejer ca 110g. og har en ekstra stærk vibrator, som sikrer at opkald ikke overhøres.
emporia klap mobiltelefonen til ældre har en simpel regnemaskine så man hurtigt kan regne den ud.
Alarmen / vækkeuret kan indstilles til at alarmerer, når det ønskes.
Ved modtagelse af indgående opkald, er der orange lysdiode der blinker, som advarer dig og giver dig mulighed for at kontrollere hvem, der ringer. Emporia TIME klap mobiltelefonen til ældre har 5 tydelige polyfoniske ringetoner og en kraftig vibrator.

Emporia TIME klap mobiltelefonen til ældre er en ny type telefon, der er udviklet til de ældre og handicappede, der er hørehæmmede eller svagsynede. Desuden er der flere attraktive funktioner, som nævnt ovenfor, som gør det til en favorit for mange. Tilsyneladende er mobiltelefonen bestemt til at blive et hit til de hørehæmmede.
Flere ældre mennesker vil gå efter Emporia TIME klap mobiltelefon til ældre, da disse er i overensstemmelse med de ældres behov for brugervenlighed. Det er sikkert at emporia TIME mobiltelefonen med klap bliver et hit blandt ældre.