Emporia Mobil

 

Emporia er et forholdsvis ukendt mærke af mobiler her i Danmark. Alligevel har emporia mobil telefoner fået en markedsandel her i Danmark. Hovedsagelig på grund af deres simple og meget brugervenlige mobiler.

Ingen vanskelige funktioner og menuer. Letforståelige er alle emporia mobil telefoner. En rigtig god mobil til bedsteforældrene - store taster, god højttaler og en tydelig stor skærm, kendetegner en emporia mobil.

Er der så brug for videreudvuikling af emporia mobil telefoner?

Man skulle tro nej, men der tager man fejl!

Generationerne efter de første ældre, der havde en mobil, vil meget mere! Derfor kommer der hele tiden nye emporia mobiler til! Senest den nye emporia ELEGANCEplus GPS, der ikke bare har en sikkerhedfunktion, men flere andre meget nyttige funktioner, man kan have brug for, når man bliver ældre.

De nye funktioner er, at man nu ved hjælp af en web baseret side, kan hjælpe ældre pårørende med at holde styr på hverdagen via internettet. det vil sige, at man kan tilføje, rette eller slette i de forskellige funktioner på emporia ELEGANCEplus GPS.

På den måde kan man hjælpe med at holde styr i administratorerne af den enkelte mobil, GPS kan aktiveres eller deaktiveres, telefonbogen kan blive ført "up to date", venner kan oprettes i vennelisten og endelig kan man styre nødkaldsfunktionen.

Altsammen meget nyttigt for den enkelte indehaver af emporia mobilen, der har brug for hjælp til at styre den lille fine ELEGANCE.

Emporia mobil er et meget velegnet valg for den ældre, der er til de enkle og letforståelige menuer og funktioner.

Generelt har de seneste modeller fra emporia mobil flg.:

  • Flot og moderne design
  • Farveskærm
  • Store taster
  • Stor skrift
  • God og klar lyd
  • SMS
  • Nødknap
  • Bluetooth

En emporia  mobil er let, lille, og rare at have i hånden!

De allernyeste modeller fra emporia mobil har indbygget  som funktion, så ved man altid, hvor den lille mobil befinder sig!

Det kan være særdeles nyttigt i de situationer, hvor nødkaldet aktiveres, eller hvor man ikke kan finde emporia mobilens indehaver!

Emporia mobil er et fornuftigt valg for de, der vil have en brugervenlig mobil samt et dejligt tidsløst design!

 
Emporia ESSENCE

 

Det østrigske firma Emporia mobil har produceret denne lille mobil emporia ESSENCE, der er særdeles seniorvenlig.

De har igen kombineret det elegante design med en særdeles enkel mobil med nemme og lette menuer og funktioner.

Med de store taster og farveskærmen, den gode og klare lyd, og det at mobilen er kompatibel med høreapparater gør, at den er rigtig velegnet for svagtseende eller hørehæmmede.

Man kan endda justere såvel tekst som lyd på emporia ESSENCE mobilen.

Der er blinkende lydsignaler og vibrationer fra mobilen ved indgående opkald og der er et stort udvalg af kraftige ringetoner, der gør det let for den enkelte at indstille emporia mobilen på netop den ringetone, man bedst kan høre.

En meget nem og brugervenlig emporia mobil, der forener det funktionelle med det fine design! Og så er emporia mobilen så flot, at man nyder at vise den frem! 
Hvorfor et TDC abonnement er et billigt mobil abonnement

Hvorfor bruge et TDC abonnement? Jo, du kender sikkert godt følelsen af, at dommedag nærmer sig, hver gang mobilregningen ryger ind ad døren. Det kan være som følge af et alt for dyrt mobilabonnement, som følge af, at du ikke har de store økonomiske midler eller en blanding af begge ting.

Heldigvis findes løsningen lige om hjørnet med et billigt mobil abonnement fra TDC. Netop TDC går imod den nuværende trend med deres TDC abonnement, hvor du bliver bundet i så og så mange måneder, får et specifikt antal SMS'er og må ringe i et specifikt antal minutter. I stedet for kan du med et billigt mobil abonnement fra TDC få en fast pris på alle ydelserne, hvorefter du er fri til at bruge TDC's netværk med dit TDC abonnement, som du ønsker, og du bare betaler for lige dét, du har brugt. Intet mere.

Denne løsning med et TDC abonnement er især en god idé for de, der ikke nødvendigvis bruger deres mobiltelefon hele tiden. Med et dyrt og fast abonnement, i modsætning til et billigt TDC mobil abonnement, kan det være svært at bruge de SMS'er, MMS'er og opkaldsminutter, man får stillet til rådighed. I stedet for kan løsningen være blot at betale den halve kroner i minuttet, det måske koster, og så derefter bruge ens mobiltelefon, som man rent faktisk ønsker.

Af denne grund bliver et sådant billigt mobil abonnement, som det TDC for tiden udbyder med deres TDC abonnement, i høj grad brugt af ældre, der har en mobiltelefon af andre årsager end nødvendigvis at skrive SMS'er til deres venner, hvilket for mange unge er den primære eksistensberettigelse. Et TDC abonnement tillader dette.

Har du en mobiltelefon, og ønsker du et billigt mobil abonnement til denne, kan vi kun her på siden anbefale et TDC abonnement. Dette er, hvad end du har en ældevenlig mobiltelefon i stil med en Emporia mobil eller en Doro-telefon, eller du benytter en af de moderne smartphones. Med et TDC abonnement, der i høj grad er at klassificere som et billigt mobil abonnement, betaler du ikke for mere end dét, du præcis bruger.

Sådan som det burde være med mobiltelefoner, er det med et TDC abonnement - et billigt mobil abonnement!

 
Emporia Time klap mobiltelefon til ældre

Emporia Time klap mobiltelefon til ældre er nyttig, fordi den har nogle meget gode grundlæggende funktioner. Emporia TIME klap mobiltelefon til ældre, har en hård metal klap foran nummertasterne. Emporia TIME har plads til100 smser i sin hukommelse. Denne mobiltelefon til ældre har en håndfri højttaler til samtale, der kan være en velsignelse for de ældre såvel som unge.
emporia TIME klap mobiltelefonen har store knapper, og viser tastaturet tydeligt. Der ingen små knapper, der er alt for små til at håndtere. Den er mulig at benytte emporia TIME klap mobiltelefonen sammen med høreapparater fordi mobiltelefonen har en speciel højttaler som er god sammen med brug af høreapparat. Denne funktion er så enestående, at ældre og mennesker med nedsat hørelse, som bruger høreapparat også kan deltage i brugen af mobil kommunikation. Emporia TIME mobiltelefonen med klap har et high-end elegant aluminium finish.

emporia TIME klap mobiltelefonen til ældre har en lommelygte og kan hjælpe med lys under til eksempelvis at finde nøglehullet.

emporia klap mobiltelefonen til ældre er en dualband GSM 900/1800 eller GSM 850/1900 mobiltelefon.
I telefonbogen er der plads til 200 poster, hvilket betyder at du nu kan gemme rigtigt meget. Batteriet er Li-ion 3.7V 1200 m Ah med en standby tid på op til 180 timer. Det giver mulighed for taletid på over 130 minutter.

emporia TIME mobiltelefonen med klap har en god størrelse og måler 125 af 54 af 17 mm som passer fint i din håndflade. Mobiltelefonen har en intern antenne og et baggrundsbelyst tastatur, som gør mobiltelefonen nem at bruge i mørke.
Denne mobiltelefon til ældre har en tastatur lås på siden af mobiltelefonen. mobiltelefonen vejer ca 110g. og har en ekstra stærk vibrator, som sikrer at opkald ikke overhøres.
emporia klap mobiltelefonen til ældre har en simpel regnemaskine så man hurtigt kan regne den ud.
Alarmen / vækkeuret kan indstilles til at alarmerer, når det ønskes.
Ved modtagelse af indgående opkald, er der orange lysdiode der blinker, som advarer dig og giver dig mulighed for at kontrollere hvem, der ringer. Emporia TIME klap mobiltelefonen til ældre har 5 tydelige polyfoniske ringetoner og en kraftig vibrator.

Emporia TIME klap mobiltelefonen til ældre er en ny type telefon, der er udviklet til de ældre og handicappede, der er hørehæmmede eller svagsynede. Desuden er der flere attraktive funktioner, som nævnt ovenfor, som gør det til en favorit for mange. Tilsyneladende er mobiltelefonen bestemt til at blive et hit til de hørehæmmede.
Flere ældre mennesker vil gå efter Emporia TIME klap mobiltelefon til ældre, da disse er i overensstemmelse med de ældres behov for brugervenlighed. Det er sikkert at emporia TIME mobiltelefonen med klap bliver et hit blandt ældre.

 
emporiaTIME er mobiltelefonen som pensionister vil elske!

Man prøver til det sidste at beholde den ”gamle” mobiltelefon, men der kommer et tidspunkt, hvor mobiltelefonen skal skiftes ud. Nu kommer så det store spørgsmål – Hvad findes på markedet af mobiltelefoner til pensionister? Hvad er det man går efter? Er det en mobiltelefon med store taster? Er det en mobiltelefon med stort tydeligt display? Er det en mobiltelefon med høj lydstyrke? Er det en mobiltelefon, som kan SMS’e? Findes der en mobiltelefon til pensionister, som har store taster, stort tydeligt display, høj lydstyrke og som også kan SMS’e, men som er eksklusivt udarbejdet og samtidig fiks og handy?
Ja, der findes en mobiltelefon til pensionister, som har alle disse funktioner.
Navnet er: emporiaTIME
EmporiaTIME er udviklet af den østrigske virksomhed Emporia Telecom. Emporia Telecom har netop under udviklingen af emporiaTIME lagt vægt på eksklusivt design og brugervenlighed.
Denne mobiltelefon til pensionister emporiaTIME er meget nem at ibrugtage. Med knapper på siderne af mobiltelefonen bruges de daglige funktioner. Dvs. tænde og slukke er en knap på siden. Tastatur lås er en knap på siden. SMS er en knap på siden, så en masse besværlige menuer undgås. Og ikke mindst stilles vækkeur på en knap på siden af mobiltelefonen. Vækkeuret kan også bruges, hvis man skal huske noget til en bestemt tid. Den sidste knap er lommelygte med et kraftigt lys.
EmporiaTIME er udarbejdet i flot rise frit aluminium med en klap foran tastaturet. Det er ikke nødvendigt at åbne klappen foran tastaturet, hvis der blot skal bladres i mobiltelefonens telefonbogen og ringes op. Når klappen er åbnet på emporiaTIME, er der mulighed for at skrive 5 navne og eget telefonnummer på bagsiden af klappen. Disse 5 navne er top5, det vil sige de 5 personer som man ringer mest til. De 5 numre kan kodes ind så de ligget under nummertasterne 1-5. Tryk på tast 1 og emporiaTIME ringer op. Med knapperne på siden af telefonen og top5 listen har man en enkelt, brugervenlig og eksklusiv mobiltelefon til pensionister.